Rregullore e Përgjithshme Për Mbrojtjen e të Dhënave Për Arkitekti Im

Në Arkitekti Im, i aksesueshëm nga https://arkitekti-im.com/, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument Politika e privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga Arkitekti Im dhe si e përdorim atë. If you have additional questions or require more information about our Privacy Policy, do not hesitate to contact us.

Rregullore e Përgjithshme Për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR)

Ne jemi një kontrollues i të dhënave të informacionit tuaj. Baza ligjore Arkitekti Im për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit personal të përshkruar në këtë Politikë të Privatësisë varet nga Informacioni Personal që mbledhim dhe konteksti specifik në të cilin mbledhim informacionin:
  • Arkitekti Më duhet të kryej një kontratë me ju
  • Ju keni dhënë leje Arkitekti Im për ta bërë këtë
  • Përpunimi i të dhënave tuaja personale është në Arkitekti në interesa legjitime
  • Arkitekti Më duhet të respektoj ligjin
Arkitekti Im do të ruajë informacionin tuaj personal vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara në këtë Politikë të Privatësisë. Ne do të ruajmë dhe përdorim informacionin tuaj në masën e nevojshme për të përmbushur detyrimet tona ligjore, për të zgjidhur mosmarrëveshjet dhe për të zbatuar politikat tona. Nëse jeni banor i Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE), keni të drejta të caktuara për mbrojtjen e të dhënave. Nëse dëshironi të informoheni se çfarë Informacioni Personal mbajmë për ju dhe nëse dëshironi që ato të hiqen nga sistemet tona, ju lutemi na kontaktoni. Në rrethana të caktuara, ju keni të drejtat e mëposhtme për mbrojtjen e të dhënave:
  • E drejta për të hyrë, përditësuar ose për të fshirë informacionin që kemi për ju.
  • E drejta e korrigjimit.
  • E drejta për të kundërshtuar.
  • E drejta e kufizimit.
  • E drejta për transportueshmëri të të dhënave
  • E drejta për të tërhequr pëlqimin

Skedarët e Regjistrit

Arkitekti Im ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit dhe mbledhja e informacionit demografik.

Cookies dhe Fenerët e Uebit

Si çdo uebsajt tjetër, Arkitekti Im përdor ‘cookies’. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Politikat e Privatësisë

Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të Arkitekti Im.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si cookies, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në Arkitekti Im, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se Arkitekti Im nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e Privatësisë së Palëve të Treta

Politika e privatësisë e Arkitekti Im nuk zbatohet për reklamuesit ose faqet e internetit të tjera. Kështu, ne po ju këshillojmë të konsultoni politikat përkatëse të privatësisë së këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar rreth menaxhimit të cookie-ve me shfletues të veçantë të internetit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Informacion për Fëmijët

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, të marrin pjesë dhe/ose të monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre në internet.

Arkitekti Im nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë çdo përpjekje për të hiqni një informacion të tillë nga të dhënat tona.

Vetëm Politika e Privatësisë në Internet

By using our website, you hereby consent to our Privacy Policy and agree to its terms.

Miratimi

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.