Politika e Cookies për Arkitekti Im

Çfarë Janë Cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookie, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim dhe pse ndonjëherë na duhet t’i ruajmë këto cookie. Ne do të ndajmë gjithashtu se si mund t’i parandaloni këto skedarë kuki që të ruhen, megjithatë kjo mund të zvogëlojë ose “prish” disa elementë të funksionalitetit të sajteve.

Si i Përdorim Cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë sajt. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

Çaktivizimi i Cookies

Mund të parandaloni vendosjen e skedarëve të personalizimit duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni Ndihmën e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë). Kini parasysh se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Çaktivizimi i kukive zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që të mos çaktivizoni cookies.

Cookies që Vendosim

  • Cookie të lidhura me format

    Kur dorëzoni të dhëna përmes një formulari si ato që gjenden në faqet e kontaktit ose formularët e komenteve, kukit mund të vendosen për të mbajtur mend detajet e përdoruesit tuaj për korrespondencën e ardhshme.

Cookies nga Palët e Treta

Në disa raste të veçanta ne përdorim gjithashtu cookie të ofruara nga palë të treta të besuara. Seksioni i mëposhtëm detajon se cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

  • Kohë pas kohe ne testojmë veçori të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën e shpërndarjes së sajtit. Kur ne jemi ende duke testuar veçori të reja, këto skedarë kuki mund të përdoren për t’u siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme ndërsa jeni në sajt, ndërkohë që sigurohemi se kuptojmë se cilat optimizime vlerësojnë më shumë përdoruesit tanë.

Më shumë Informacion

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini të aktivizuara cookie-t në rast se ndërvepron me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë. Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi kukit, ju lutemi lexoni artikulli i politikës së kukive. Megjithatë, nëse jeni ende duke kërkuar për më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit: