ARKITEKTI
IM

━ Themeluar në 2009

Arkitektë

Rreth nesh

Ne besojmë në cilësi

Studio ARKITEKTI-IM është themeluar në fillim të vitit 2009 dhe deri tani ka përshkuar një rrugë relativisht të gjatë, të lodhshme dhe njëkohësisht të mbushur me momente suksesi e kënaqësie.

Të ftojme të punojmë dhe të ndërmarrim një rrugëtim bashkë. Ti, që në fazat e para do të kesh informacionin e saktë dhe të plotë lidhur me dizenjon, afatet kohore, kostot totale të investimit dhe çdo të dhënë tjetër.

Përsa i përket dizenjimit, stilit, ngjyrave, volumeve, funksioneve, cilësive të materialeve, raportit cmim-cilësi, besojmë që kemi akumuluar experiencë të mirë dhe vazhdojmë të eksplorojmë zgjidhje bashkëkohore.

Në fund, je TI ai që vendos.

0 vjet
projektim dhe zbatim
0 +
Klientë
0 m2+
projektime të brendshme
0 M2+
projektime arkitekturore

Shërbimet Tona

Projektet Tona

arkitekti im
arkitekti im

Mund t’i hidhni një sy projekteve tona tek ‘Projekte’. Aty kemi afishuar projektet më të fundit të cilat janë zhvilluar nga stafi jonë. Këtu mund të gjeni apartamente, vila, zyra dhe dyqane si koncepte si dhe projekte të përfunduara dhe të dorëzuara.

Partnerët Dhe Klientët Tanë

Duke pasur një eksperiencë prej 14 vjetësh, e cila rritet cdo ditë e më shumë, ne kemi arritur të fitojmë besimin e një game të gjërë klientësh me profile të ndryshme që bëjnë pjesë në industri të ndryshme.

Mund të njiheni më shumë me klientët tanë të fushës së biznesit duke klikuar në logon e tyre.

Ju ftojmë të

punojmë së bashku

klientë të lumtur

Përgjatë punës sonë ndër vite dhe larmishmërisë së projekteve të krijuara, kemi arritur një ndër asetet më të vyera që ne kemi, të bërit e klientëve të lumtur.

vite eksperiencë

Me një eksperiencë të gjatë mendojmë se jemi gati për të marrim përsipër projekte komplekse.

punojmë së bashku

projektime inovative

Studio jonë është vazhdimisht në rritje sa i takon inovacioneve dhe sfidave të reja.

ndjekja e trendeve të reja

Një ndër pikat tona më të forta, është ndjekja e trendeve më të fundit, prezantimi i tyre tek klientët dhe rrjedhimisht dhe aplikimi i tyre.