Interior Apartament 5

realizimi

informacion shtesë

Vendndodhja: Ambasador 3, Tirana
Sipërfaqe: 245 metra katrorë
Viti i realizimit: 2012

disa fjalë

Qasja estetike e brendshme Dizajni i këtij projekti të brendshëm bazohet në dy pika dominuese: 1. Kombinimi i ngjyrave me shkëlqim (kontrast) 2. Përdorimi i elementeve të natyrës Këta dy elementë kanë qenë pikë referimi nga intervista me klientin për perceptimin e tij pjesa e brendshme, hapësira individuale "shtëpia ime". Në pjesën e sallonit ku është planifikuar të vendoset njësia e televizorit, është përdorur veshje muri me gurë ngjyra si: koral, blu kobalt, bezhë etj. E njëjta skemë është përdorur në dizajnimin e kuzhinës. Baza është e bardha natyrale e kundërshtuar me një ngjyrë bordeaux dhe blu gjithashtu. - "mustarda" e perdorur ne sallon ka bere sperkatje, kontrastin e duhur me ngjyrat neutro te muri i sallonit. -Një element tjetër i përdorur është ndarja virtuale në hyrje të banesës. Dhomat e gjumit, ne apartament Ambasador 3, janë më të personalizuara sipas preferencave të ngjyrave dhe temave mbi natyrën. Aplikimi i teknologjisë më të fundit ka qenë: 1. Sistemi i kondicionimit - I maskuar tërësisht në mure 2. Ndriçim i posaçëm i derdhur pas formës së kërkuar "Ndriçim Barisol" 3. Përdorimi i letrës së printuar nga materiali ekologjik.