Interior Apartament 4

realizimi

informacion shtesë

Vendndodhja: Liqeni i Thatë, Tirana
Sipërfaqe: 95 metra katrorë
Viti i realizimit: 2014

disa fjalë

Eshte punuar me kontraste te forta mes ngjyrave meqe niveli i drites ne ambientin e brendshem eshte I bollshem. Ndricimi i perdorur eshte i sinkronizuar, ndricim kryesor “chandelier’. Ndricim sekondar spote, ndricim tretesor LED. Lidhja mes ndenjes dhe gatimit eshte shprehur me ane te nje vellimi gipsi ne tavan qe ne concept eshte nje fluks drite I vazhdueshem I realizuar me ndricim led, spote dhe plexiglass. Ngjyrat e perdorura jane e bardha, tonet e grise dhe te verdhes. Tonet e perdorura te drurit, te apartament Liqeni i Thatë Tirana, jane ne ngjyrat e mjaltit. Karakteristike e ketij projekti eshte komunikimi, transparenca qe kane hapesirat me njera-tjetren, salloni, kuzhina dhe shkalla jane nje trekendesh komunikimi I vazhdueshem, gje qe e ben banesen me sociale me te komunikueshme, nuk ndihesh vetem. Shkalle e brendshme ne kete apartament duplex eshte punuar me ndricim LED te fshehte nen cdo bazamak shkalle, gje e cila e rrit prezencen e saj ne sallon.