Ngrohja e zones se ndenjes
Post3

disa fjalë

Si te ngrohim zonen e ndejtjes? Ngrohja e zones se ndenjes. Sa shpesh pyesni veten se si ta bëni një ambient më mikpritës brenda një kohe të shkurtër, me një shpenzim të vogël dhe me rezultatin më të bujshëm të mundshëm. A keni menduar ndonjëherë për oxhaket me bioetanol? Po flasim për një oxhak të mundësuar nga një karburant ekologjik, i cili nuk kërkon një oxhak teknik dhe që nuk prodhon hi ose blozë. Për më tepër ky lloj oxhaku nuk kërkon mirëmbajtje dhe nuk ka nevojë për muraturë. Sigurisht që ky është një kompromis, ju nuk do të dëgjoni plasaritjen e zjarrit, nuk do të keni mundësi të ngrohni shtëpinë dhe nuk do të keni mundësi të gatuani gështenja. Por efekti që ju po kërkoni, domethënë një mjedis më i ngrohtë dhe më mikpritës, është i garantuar!
Data: 2019-06-05