Divani ne shtepi
Post6

disa fjalë

Ku ta vendos divanin? Divani është ai që identifikon hapësirën e banimit në shtëpinë tuaj, ku e vendosni, si e vendosni pavarësisht nga forma e hapësirës. Këshilla e parë: vlerësoni marrëdhëniet midis divanit dhe TV! Ju mund të vendosni divanin në qendër të dhomës, me mbështetësen drejt tryezës së ngrënies ose kuzhinës por asnjëherë drejt hyrjes. Divani ne shtepi përcakton zonën e ndetjes, të bisedës dhe veçanërisht nëse vendosni nja dy kolltuqe pranë saj. Këshilla e dytë: përdorni një qilim/tapet për ta përcaktuar dhe për ta bërë zonën e relaksimit të plotë. Këshilla e tretë: merrni parasysh mirë madhësinë e divanit, nëse është shumë i madh ai do të c’organizojë të gjithë hapësirën. Ka shumë hulumtime në lidhje me divanin 'une jam një' udhezues 'për dhomën tuaj të ndenjes’ Na shkruaj dhe hajdeni…… le ta pozicionojmë së bashku!
Data: 2020-05-05