Dhoma gjumi për fëmijët
Post1

disa fjalë

Dhoma gjumi për fëmijët tanë... Nuk është e thjeshtë të projektosh dhomën e gjumit të fëmijëve, pasi faktorët që duhet të merren parasysh janë të ndryshëm. ⠀ Thellësia mbi të cilën i gjithë projekti duhet të rrotullohet është natyra e përkohshme e zgjidhjes: fëmijët rriten, nevojat e tyre ndryshojnë dhe dhoma e gjumit duhet të jetë në gjëndje të bëjë të njëjtën gjë. Ne nuk mund t'i ndryshojmë mobiljet çdo tre vjet, a mundemi? Gjetja e një zgjidhje që mund të rritet me ta është pika themelore. ⠀ Me siguri ju mund të ndryshoni muret me kalimin e kohës, duke ndërhyrë me bojëra të reja ose me Wallpapers. Ju lehtë mund të ndryshoni pjesën e tekstilit, të tilla si perde, jastëk dhe çarçafë. Ju nuk do të jeni në gjendje të ndryshoni dyshemetë, por ndryshimi i qilimave do të jetë një fllad. ⠀ Megjithate mobilimi duhet të jetë i adaptueshëm, duke bërë zgjedhjet me vëmendje të cilat të ndihmojnë edhe për të ardhmen, mbase duke iu drejtuar atyre kompanive që ofrojnë mobilje lehtësisht të rikonfigurueshme. ⠀
Data: 2018-12-20