ALB

ENG

ARKITEKTURË

DEZAJN INTERIERI

MENAXHIM & ZBATIM PROJEKTESH

KONSULENCË

PUNËT TONA

DISA NGA PROJEKTET TONA

50 000 

PROJEKTUAR

400

PUNË TË REALIZUARA

13

VITE

PROJEKTIM DHE ZBATIM

RRETH NESH

ZBULONI MË SHUMË RRETH NESH

Në këto rreshta mund të shkruajmë shumë shprehje klishe të tipit ”stafi i kualifikuar dhe me eksperiencë” apo “dizenjatorë me imagjinatë dhe shumë krijues” etj. etj. Dhe keto cilësi nuk mungojnë, thjesht ne mendojmë që nuk është ky thelbi. Thelbi është sesi ne jemi të dobishëm për klientin tonë. Disiplina dhe sistemet e menaxhimit të projekteve të kombinuara me cilesitë e mësipërme janë esenca e punës sonë. Ne gjithmonë mundohemi të vihemi në pozitën e klientit, pasi klientë jemi dhe vetë, dhe e kuptojmë mirë sa “frustruese” është pasiguria dhe ankthi kur nuk i kemi të qarta afatet, kostot, buxhetet, ajo çfarë do ndodhë, çfarë na pret etj. etj. Te ne kjo nuk ndodh. Surprizat janë të këndshme kur festojmë, por në studion ARKITEKTI-IM nuk janë të mirëpritura. Klienti, që në fazat e para, ka informacionin e saktë dhe të plotë lidhur me dizajnin, afatet kohore, kostot totale të investimit dhe çdo të dhënë tjetër.

 

Përsa i përket dizenjimit, stilit, ngjyrave, volumeve, funksioneve, cilësive të materialeve, raportit cmim-cilësi, besojmë që kemi akumuluar experiencë të mirë dhe vazhdojmë të eksplorojmë zgjidhje bashkëkohore, në mënyrë që t’ia vëmë në dispozicion klientit, ty.

 

Në fund të fundit, je TI ai që vendos.

 

STAFI YNË

ALBAN

founder & managing partner

alban.k@arkitekti-im.com

ERTA

architect, office manager & partner

e.mehmetaj@arkitekti-im.com

ANI

architect, project manager

a.cani@arkitekti-im.com

SHKENDIE

architect, project manager

Sh.sakajani@arkitekti-im.com

ELJAN

architect, project manager

e.hajdari@arkitekti-im.com

VIOLA

ass. architect

v.cengu@arkitekti-im.com

OLGES

graphic designer

o.dervishaj@arkitekti-im.com

KLIENTËT TANË

LAJMET E FUNDIT

TË REJAT E FUNDIT

KONTAKT

MOS NGURONI TË NA KONTAKTONI PËR ÇDO GJË

TELEFON:

+355 69 401 2132

+355 69 401 2133

ADRESA:

Rruga : Ismail Qemali,

Tiranë, Albania

EMAIL:

info@arkitekti-im.com

© COPYRIGHT 2016 ARKITEKTI IM. ALL RIGHTS RESERVED.